2024 Yaz Sezonu Çıkacak Anime Önerileri! 49 Yeni Anime Önerisi!

Bu yaz, yani 2024'ün yaz aylarında çıkacak animeleri arıyorsunuz değil mi? İşte sizlere 2024 yaz animelerini listeledim. Bu anime önerileri listemizde 2024'te çıkacak animelerin bir kısmına yani 2024 yaz aylarında çıkacak animelere bir göz atalım! Tamı tamına yeni 49 anime önerisi!

Nisan 17, 2024 - 12:25
Nisan 18, 2024 - 02:09
 0  366

1. Kijin Gentoushou

Kijin Gentoushou

Edo döneminde Kadono dağ köyünde "Itsukihime" adında bir tapınak kızı vardı. Yabancı olmasına rağmen tapınak kızının koruyucusu olarak hareket eden genç Jinta, onu yenmek için gittiği ormanda uzak gelecekten bahseden gizemli bir iblisle karşılaşır. Edo'dan Heisei dönemine kadar uzanan bu fantastik anime, zamanda yolculuk yaparken sürekli kılıç kullanmanın anlamını sorgulayan şeytani bir adamı konu alıyor.

2. Fairy Tail: 100 Years Quest

Fairy Tail: 100 Years Quest

Bir büyücünün işi asla bitmez! Natsu, Lucy, Happy, Erza ve tüm Fairy Tail loncası yeniden iş başında! Ve loncanın bir asırdan fazla bir süre önceki kuruluşundan bu yana kimsenin üstlenmeye cesaret edemediği "100 Yıllık Görev" ile uğraşmaya karar verdiler. Gizemli bir kasaba, şaşırtıcı bir ruh, korkunç yeni bir düşman... ve keşfedilecek yepyeni bir kıta. Gerçek arkadaşlarla birlikte olduğunuzda maceralar asla bitmez! Fairy Tail animesinin devam animesi niteliğinde bu seriyi kaçırmayın derim.

3. Yamato yo Towa ni: Rebel 3199

Yamato yo Towa ni: Rebel 3199
Be Forever Yamato: Rebel 3199

Konusu:

Yamato yo Towa ni: Rebel 3199 anime serisi, 23. yüzyılda geçen ve uzay gemisi Yamato'nun mürettebatının Dünya'yı tehdit eden uzaylı bir imparatorlukla mücadelesini anlatan bir bilim kurgu aksiyon animesidir.

Hikaye, Dünya'nın kaynaklarının tükendiği ve uzaylı bir imparatorluk olan Gamilas tarafından işgal edildiği bir dönemde geçiyor. Yamato adlı uzay gemisi, Dünya'yı kurtarabilecek tek umut olarak görülüyor. Geminin mürettebatı, Gamilas'ı yenmek ve Dünya'nın özgürlüğünü geri kazanmak için uzayda epik bir maceraya atılıyor.

Karakterler:

  • Susumu Kodai: Yamato'nun yeni kaptanı ve eski kaptan Yuki Mori'nin oğlu.
  • Sanada Shiori: Yamato'nun navigatörü ve Kodai'nin çocukluk arkadaşı.
  • Tasha Oran: Gamilas'tan kaçan ve Yamato'ya katılan bir prenses.
  • Akira Izumi: Yamato'nun doktoru ve bilim insanı.
  • Heizo Kato: Yamato'nun mühendisi ve geminin teknik sistemlerinden sorumlu.

Ek Bilgiler:

  • Yamato yo Towa ni: Rebel 3199, 1974 yapımı klasik anime serisi Space Battleship Yamato'nun bir yeniden yapımıdır.
  • Anime, Bandai Namco Entertainment tarafından üretiliyor ve Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) tarafından yönetiliyor.
  • Animenin karakter tasarımları Naoki Ueda (Mobile Suit Gundam Seed) tarafından yapılıyor.

4. Gimai Seikatsu

Gimai Seikatsu
Days With My Stepsister

Sınıf arkadaşlarından erkek ve kız kardeşlere kadar aynı çatı altında yaşıyoruz. Babasının yeniden evlenmesinin ardından Asamura Yuuta, tesadüfen okul yılının bir numaralı güzeli olan Ayase Saki'ye yeni bir üvey kız kardeş edinir. Kadın-erkek ilişkilerinde önemli değerleri ebeveynlerinin önceki deneyimlerinden öğrenen ikili, birbirlerine çok yakın olmamaları, çok zıtlaşmamaları, sadece belli belirsiz ve rahat bir mesafe koyacakları konusunda söz verirler. Oldukça eşit bir zeminde duran bu ikisi, yavaş yavaş birlikte yaşamanın rahat hissini öğreniyorlar. İlişkileri gün geçtikçe yabancı olmaktan yavaş yavaş evrilir. Sonunda bu, bildiğimiz her şey için aşkla ilgili bir hikayeye dönüşebilir.

5. Kimi no Iro

Kimi no Iro

Totsuko, Nagasaki'de bir Hristiyan Akademisi'ne devam eden ve insanların kalplerini renk olarak görebilen bir lise öğrencisidir. İster mutlu renkler, ister üzgün renkler, ister huzurlu renkler, ister korkmuş renkler olsun... Totsuko, arkadaşlarının ve ailesinin "renklerini" karartmamak için odayı okumaya dikkat eder ve hepsinin parlak renkli kalması için gerçeği esnetir. Totsuko daha sonra kasabanın köşesindeki kullanılmış bir kitapçıda çok çarpıcı renkler yayan güzel bir kız ve müziği seven bir çocukla tanışır. Üçü bir araya gelir ve ergenliklerinin müziğini yapmak için bir grup kurarlar.

6. 2.5 Dimensional Seduction

2.5 Dimensional Seduction
2.5 Jigen no Ririsa

"Gerçek kızlara karşı hiç ilgim yok!" Okulun manga kulübünün başkanı Okumura'nın böyle bir iddiası var. O, Lilliel olarak bilinen seksi (kurgusal) 2D manga karakterine takıntılı tipik bir otakudur. Sonra yeni okul yılı başlar ve Lilysa adında, tutkusu cosplay olan (gerçek!) bir 3D kız kulübe katılır. Lilysa, Okumura'yı fotoğrafçısı olmaya ikna eder ve tahmin edin en sevdiği manga karakteri kimdir? Sadece bu da değil, Lilysa fetişist şeylerin modelliğini de yapıyor!

7. VTuber Nanda ga Haishin Kiriwasuretara Densetsu ni Natteta

VTuber Nanda ga Haishin Kiriwasuretara Densetsu ni Natteta
VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream

Yirmi yaşındaki eski ücretli köle Yuki Tanaka artık kendi idolleri arasında çalışıyor: Japonya'nın en iyi VTuber şirketlerinden biri olan Live-On'un yayıncıları. Muhteşem, kibar Awayuki Kokorone olarak sadece en hanımefendi içerikleri sunuyor. Ne yazık ki abone sayısı ve birikimi dibe vurmuş durumda. Bir akşam, Yuki yayınını bitirdiğini düşündükten sonra, Live-On'un video arşivlerini izlerken birkaç soğuk bira ve birkaç kaba şaka yapar. Ancak izleyicileri her şeyi duyar ve müstehcen, sarhoş yorumlarının klipleri bir gecede viral olur. Yuki kariyerinin bittiğini düşünür... ta ki menajeri Live-On'daki herkesin başından beri onun patlamasını beklediğini açıklayana ve ona yayında içki içme özgürlüğü verene kadar. Artık tüm sahte saflığından kurtulmuş olan Yuki, yeni "kabadayı sarhoş" karakterine bürünür ve en az kendisi kadar çılgın olan Live-On VTuber arkadaşları tarafından hoş karşılanır! İzlenme oranları ve mali durumu hızla artan Yuki'nin işi -hayatında ilk kez- gerçekten eğlenceli!

8. Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen 2nd Season

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen 2nd Season
Our Last Crusade or the Rise of a New World 2nd Season

Yüz yıllık bir savaşa karışmış olan genç Iska, Buz Felaketi Cadısı Aliceliese'e suikast düzenlemek üzere gönderilir. Birbirlerini öldürmek için gönderilmiş olsalar da, savaş alanındaki ilk karşılaşmaları görevlerinde şüphe yaratır, ancak birlikte ortak bir zemin bulmak onları kendi ülkelerine hain yapar. Koşullar onları daha önce düşman yapmış olsa da, şimdi çatışan kalpleri onları sevgili yapabilir!

9. Kami no Tou: Tower of God 2nd Season

Kami no Tou: Tower of God 2nd Season
Tower of God 2nd Season

Şöhret. Şan. Güç. Tanrı Kulesi'nin zirvesine ulaştığınızda en çılgın hayallerinizdeki her şey mümkün. Kule tarafından seçilecek kadar şanslı olanlar, hayallerini gerçekleştirme umuduyla her kata tırmanır, ancak başarılı olmak için yol boyunca tehlikeli ve ölümcül testleri tamamlamaları gerekir. Ancak yapıya kendi özgür iradeleriyle girebilen başkaları da vardır; bu "düzensizler" pek çok kişi tarafından korkulur ve arkalarında kaos ve değişim bıraktıkları söylenir. Yirmi Beşinci Baam, çocukluk arkadaşı Rachel ile yeniden bir araya gelme umuduyla Tanrı'nın Kulesi'ne tırmanmaya başlayan böyle bir düzensizdir, ancak kısa sürede keşfettiği gibi, bu tehlikeli yol onu şiddetli rakiplerin, güvenilmez rakiplerin ve korkunç canavarların hedefine sokacak ve hayatta kalamayabilir...

10. Bakeneko Anzu-chan

Bakeneko Anzu-chan
Ghost Cat Anzu

11 yaşındaki Karin, babası tarafından Japon kırsalındaki küçük bir kasabanın keşişi olan büyükbabasının evinde terk edilir. Büyükbabası, oldukça kaprisli olmasına rağmen neşeli ve yardımsever hayalet kedisi Anzu'dan ona bakmasını ister. Güçlü karakterlerinin buluşması, en azından başlangıçta kıvılcımlara neden olur...

11. Kinnikuman: Perfect Origin-hen

Kinnikuman: Perfect Origin-hen

Kinnikuman: Perfect Origin-Hen, 2024 yılında yayımlanmaya başlayan ve orijinal Kinnikuman serisinin 40. yıl dönümünü kutlayan bir anime serisidir.

Seri, Kinnikuman'ın (Suguru Kinniku) Perfect Chojin'e katılmadan önceki maceralarını konu alıyor. Perfect Chojin, Dünya'yı korumakla görevli seçkin bir süper kahramanlar grubudur.

Hikaye, Suguru Kinniku'nun bir lise öğrencisi olduğu ve Muscle League'de güreşçi olmak için antrenman yaptığı dönemde geçiyor.

Kinniku, diğer güreşçilerden farklı olarak saf ve iyimser bir kalbe sahiptir ve her zaman adil bir şekilde savaşmaya çalışır.

Ancak, bu da onu diğer güreşçilerin alay konusu olmasına neden olur.

Kinniku, bir gün The God of Wrestling (Güreş Tanrısı) tarafından keşfedilir ve Perfect Chojin'e katılmaya davet edilir.

Kinniku, bu daveti kabul eder ve Perfect Chojin'in en güçlü güreşçilerinden biri olmak için antrenmana başlar.

Seri boyunca Kinniku, çeşitli düşmanlarla savaşır ve onların kötülük planlarını engellemeye çalışır.

Aynı zamanda, Perfect Chojin'in diğer üyeleriyle de dostluklar kurar ve onlardan önemli dersler alır.

Kinnikuman: Perfect Origin-Hen, klasik Kinnikuman serisinin hayranlarını memnun edecek heyecan verici ve komedi dolu bir anime serisidir.

Seri, dostluk, cesaret ve adalet gibi önemli temaları da ele alıyor.

Karakterler:

  • Suguru Kinniku (Kinnikuman): Saf ve iyimser bir kalbe sahip bir lise öğrencisi ve aspiring güreşçi.
  • The God of Wrestling (Güreş Tanrısı): Perfect Chojin'i yaratan ve Kinniku'yu bu gruba katılmaya davet eden tanrı.
  • Meat Alexandria: Kinniku'nun antrenörü ve Perfect Chojin'in en güçlü güreşçilerinden biri.
  • Robin Mask: Perfect Chojin'in en gizemli ve en güçlü güreşçisi.
  • Terryman: Kinniku'nun en yakın arkadaşı ve Perfect Chojin'in en popüler güreşçilerinden biri.

Ek Bilgiler:

  • Kinnikuman: Perfect Origin-Hen, Akira Sato (Release the Spyce) tarafından yönetiliyor ve Makoto Fukami (Psycho-Pass, Berserk) tarafından senaryosu yazılıyor.
  • Serinin karakter tasarımları Hirotaka Marufuji (Lupin the 3rd Part 6) tarafından yapılıyor ve müzikleri Yasuharu Takanashi (Naruto Shippūden) tarafından besteleniyor.

12. Tokidoki Bosotto Russiago de Dereru Tonari no Alya-san

Tokidoki Bosotto Russiago de Dereru Tonari no Alya-san
Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian

Alisa Mikhailovna Kujou, Seiren Özel Akademisi'nin "yalnız prensesi". Gümüş saçlı, yarı Rus güzeli, sınıfının en iyisi, öğrenci konseyi muhasebecisi ve... tamamen ulaşılmaz biri. Nedense, sınıfta yanında oturan tembeli azarlama sorumluluğunu da üstlenmiştir. Masachika Kuze sürekli uyuyarak, ders kitaplarını unutarak ve genel olarak örnek olmayan bir öğrenci olarak onu hayal kırıklığına uğratıyor. Ya da en azından dışarıdan öyle görünüyor. Sert bir tavır sergiliyor olabilir ama Masachika'yı başkalarının düşündüğü kadar umursamıyor. Hatta ona takma adı olan Alya ile hitap etmesine bile izin veriyor. Nefesinin altında Rusça mırıldandığı yorumları duyan herkes onun gerçekte nasıl hissettiğini anlayabilir, ancak sınıf arkadaşlarından hiçbiri bu dili anlamadığı için istediğini söylemekte özgür! Ancak... onun ne söylediğini bilen bir kişi var. Masachika onun utanç verici ifşaatlarına kulak misafiri olur, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranır ve bir yandan da çapkın yorumlarının gerçekte ne anlama geldiğini merak eder!

13. Nige Jouzu no Wakagimi

Nige Jouzu no Wakagimi
The Elusive Samurai

Ortaçağ Japonya'sında sekiz yaşındaki Hojo Tokiyuki, Kamakura şogunluğunun varisidir. Ancak Hojo klanı çöküştedir ve Tokiyuki'nin öğretmenleriyle saklambaç oynadığı huzurlu günler, klanının içeriden ihanete uğramasıyla aniden sona erer. Artık ailesinden hayatta kalan tek kişi ve bir kaçak olan Tokiyuki, tahtın yasal varisidir, ancak onu geri almak için en iyi yaptığı şeyi yapması gerekecektir: kaçmak!

14. Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru

Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru
Quality Assurance in Another World

Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru (Dünya Kalite Kontrolünde Başarısız Oldu) is isekai (farklı dünyaya transfer) türünde bir animedir. Hikaye, liseli bir öğrenci olan Aoi Arisugawa'nın kendisini sihirli bir ülkeye ışınlandığı sırada kalite kontrol uzmanı olarak işe alınması ile başlar.

Bu ülkedeki sihir sistemi oldukça dengesizdir ve canavarlar, insanlar için sürekli bir tehdit oluşturmaktadır. Aoi, bu kaotik dünyayı düzeltmekle görevlendirilir. Ancak bu görevi tamamlamak için sahip olduğu tek şey, modern dünyadan getirdiği bilgisi ve akıllı telefonu gibi teknolojik aletleridir.

İşte Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru'nun ana unsurları:

  • Kalite Kontrol Uzmanı: Aoi, bu yeni dünyada bir kalite kontrol uzmanı olarak çalışır. Bu da, sihir sisteminin sorunlarını tespit edip çözmek ve canavarların saldırılarını önlemek için yeni yöntemler geliştirmesi anlamına gelir.
  • Modern Bilgi ve Teknoloji: Aoi'nin bu dünyadaki en büyük avantajı, modern dünyadan getirdiği bilgisi ve teknolojik aletleridir. Bu aletler, sihirli yetenekleri olmayan Aoi için hayati bir önem taşır.
  • Kaotik ve Dengesiz Dünyaya Uyum Sağlama: Aoi, kendisini bulduğu dünya son derece kaotik ve dengesizdir. Canavar saldırılarıyla mücadele ederken, bu yeni toplumun kurallarını ve dinamiklerini de öğrenmek zorundadır.
  • Karakter Gelişimi: Aoi, görevi sırasında birçok zorlukla karşılaşır ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için yeteneklerini geliştirmesi gerekir. Bu süreçte, kendisine verilen görevi yerine getirmenin yanı sıra bu dünyada yaşayan insanlarla da bağ kurar.

Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru, tipik bir "kahramanın çağrısı" hikayesinden farklı bir yaklaşım sunmaktadır. Aoi, sihirli yetenekleri olmayan sıradan bir lise öğrencisidir ve bu yeni dünyaya uyum sağlamak için mücadele eder. Anime, zeka ve modern bilginin, sihirli bir dünyada nasıl bir güce dönüşebileceğini eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

15. Senpai is an Otokonoko

Senpai is an Otokonoko

Senpai is an Otokonoko animesi, lise öğrencisi Saki'nin beklenmedik bir aşk yolculuğunu anlatıyor.

Hikayenin ana olayları:

  • Saki'nin İtirafı: Saki, cesaretini toplayarak lisedeki üst sınıf öğrencisi Makoto'ya olan duygularını itiraf eder.
  • Makoto'nun Şok Edici Sırrı: Saki'nin büyük bir şaşkınlık yaşadığı anda Makoto, normalde çoğu kişi için anlaşılmaz bir sır açığa vurur. Fakat Saki, bu itiraftan etkilenmez ve ona olan sevgisinin derinliğini gösterir.
  • Yardım Arama: İlk başta reddedilmesine rağmen Saki'nin azmi kırılmaz. Makoto'nun çocukluk arkadaşı Ryuji'den ona nasıl aşık olacağı konusunda tavsiyeler ister.
  • Aşk Üçgeni Oluşur: Saki Ryuji'ye dertlerini açarken şaşırtıcı bir gelişme yaşanır. Ryuji, Makoto'ya karşı da duygular beslediğini fark etmeye başlar ve karmaşık bir aşk üçgeni oluşur.

Senpai is an Otokonoko animesinin ana teması Makoto'nun sırrıdır:

  • Animenin ismi de bu sırrı işaret ediyor: "Senpai wa Otokonoko" Türkçeye "Bu Üst Sınıf Öğrenci Bir Kız" olarak çevrilir.
  • Saki'nin sevgilisi Makoto, aslında erkek gibi davranan bir kızdır.

Bu beklenmedik itiraf, aşk üçgenine özgün bir katman ekler. Saki'nin sırra rağmen sarsılmaz sevgisi ve Ryuji'nin filizlenen duyguları, duygusal keşiflerle dolu, kabul ve genç aşkın karmaşıklıklarıyla bir hikaye yaratıyor.

16. Shinmai Ossan Boukensha, Saikyou Party ni Shinu Hodo Kitaerarete Muteki ni Naru.

Shinmai Ossan Boukensha, Saikyou Party ni Shinu Hodo Kitaerarete Muteki ni Naru.

"Henüz gençken maceracı olmanın daha iyi olduğu" yaygın bir bilgiydi. Bir maceracının gücünü belirleyen büyü gücünün genç yaşlardan itibaren beslenmesi gerekirdi, aksi takdirde daha sonra zar zor artardı. Yine de Rick Gladiartor, kariyerine 30 yaşında başlamasına rağmen S dereceli bir maceracıydı. "Hahaha, senin gibi yaşlı bir adam ne diye maceracı olmayı düşünüyor ki!" "Heave-ho!" Creeeeaaak!!! ← Çıplak elleriyle metal bükme sesi. Aslında Rick, efsanevi maceracı grubu "Orihalcon Fist" tarafından zorlu bir eğitimden geçirilmişti. İster ejderhalar ister vampirler olsun, Rick canavar sınıfı akıl hocalarından aldığı güçle onları kolayca bertaraf eder.

17. Giji-Harem

Giji-Harem

Giji-Harem: Harem Hayali Kuran Bir Lise Öğrencisinin Aşk Hikayesi

Giji-Harem animesi, lise öğrencisi Eiji Kitahama'nın sıradışı bir harem hayalini ve bu hayalin onu Rin Nanakura ile olan karmaşık ilişkisine nasıl yönlendirdiğini anlatan bir romantik komedi animesidir.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Eiji Kitahama: Çizgi romanlara tutkulu bir lise öğrencisi olan Eiji, kendi haremine sahip olmayı hayal ediyor. Bu hayal, onu oldukça eksantrik ve tuhaf biri haline getiriyor.
  • Rin Nanakura: Eiji'ye gizlice aşık olan Rin, onun yanında farklı bir "karakter" canlandırarak ona olan duygularını gizlemeye çalışıyor. Bu karakter, Eiji'nin ilgisini çekmeyi başarıyor, ancak Rin'in gerçek kimliğini saklaması da onu zor duruma düşürüyor.

Hikayenin gidişatı:

  • Drama Kulübü: Eiji ve Rin, okulun drama kulübünde tanışırlar. Bu kulüp, Eiji'nin harem hayallerini gerçekleştirmek için bir fırsat olarak görür.
  • Farklı Kişilikler: Rin, Eiji'nin ilgisini çekmek için farklı karakterler canlandırmaya devam eder. Bu karakterler her ne kadar Eiji'yi eğlendirse de, Rin'in gerçek duygularını ifade etmesini zorlaştırır.
  • Karmaşık İlişki: Eiji ve Rin arasındaki ilişki, Rin'in gizemli kimliği ve Eiji'nin eksantrik hayalleri nedeniyle oldukça karmaşık bir hale gelir.
  • Gerçek Duygular: Hikaye ilerledikçe Rin, Eiji'ye olan duygularını daha fazla saklayamaz hale gelir. Eiji'nin de Rin'e karşı hisleri olduğu ortaya çıkar.

Giji-Harem animesi, harem türüne farklı bir bakış açısı sunuyor. Eiji'nin eksantrik hayalleri ve Rin'in gizemli kimliği, hikayeye eğlenceli bir unsur katıyor. Animenin asıl odağı ise, iki karakter arasındaki karmaşık ilişki ve gerçek duygularını ifade etme çabaları. Giji-Harem, izleyicilere aşk, benlik kabullenişi ve dürüstlüğün önemi gibi temalar da sunuyor.

Eğer romantik komedi ve harem türlerini seviyorsanız, Giji-Harem animesini izlemekten keyif alacaksınız. Animenin eğlenceli karakterleri, sürükleyici hikayesi ve duygusal anları sizi etkileyecek.

18. Megami no Café Terrace Season 2

Megami no Café Terrace Season 2
The Café Terrace and Its Goddesses Season 2

The Café Terrace and Its Goddesses animesi, Tokyo'dan taşınıp kırsal bir kasabada bir kafe açan Okonomiyaki ustası Nagumi Oka'nın hikayesini anlatıyor.

Nagumi, kafesini açarken ona yardım etmesi için beş farklı yeteneğe sahip beş güzel garson işe alır.

Bu beş garson, kafenin başarısına katkıda bulunurken Nagumi'nin hayatına da renk katarlar.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Nagumi Oka: Okonomiyaki ustası ve kafenin sahibi. Tokyo'dan taşınıp kırsal bir kasabada yeni bir başlangıç yapmak istiyor.
  • Akane Akino: Kafenin en yaşlı garsonu ve Nagumi'nin en yakın arkadaşı. Mükemmel bir aşçı ve işletmecidir.
  • Benten Okazaki: Kafenin en yetenekli garsonlarından biri. Çok güzel ve çekicidir.
  • Noa Hattori: Kafenin en küçük garsonu. Enerjik ve neşeli bir kişiliğe sahiptir.
  • Riho Akino: Akane'nin küçük kardeşi. Utangaç ve sessiz bir kızdır.
  • Iori Amami: Kafenin en gizemli garsonu. Geçmişi hakkında çok az şey bilinmektedir.

Hikayenin gidişatı:

  • Kafe Açılışı: Nagumi, kafesini açar ve beş garsonu işe alır. Her bir garson, kafenin başarısına katkıda bulunacak farklı yeteneklere sahiptir.
  • Kırsal Yaşam: Nagumi, Tokyo'daki yoğun şehir yaşamından sonra kırsal kasaba hayatına alışmaya çalışır.
  • Garsonlarla Bağlar: Nagumi, garsonlarla zaman geçirdikçe onlarla yakın dostluklar kurar.
  • Kızlarla Romantik İlişkiler: Nagumi, garsonlardan bazılarıyla romantik ilişkiler yaşamaya başlar.
  • Yarışmalar ve Festivaller: Kasabada düzenlenen çeşitli yarışmalar ve festivallere katılırlar.
  • Geçmişle Yüzleşme: Nagumi ve bazı garsonlar, geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar.

The Café Terrace and Its Goddesses animesi, sıcak ve duygusal bir atmosfere sahip. Animenin karakterleri sevimli ve hikayesi ise eğlenceli ve sürükleyici.

Eğer romantik komedi, kırsal yaşam ve karakter odaklı hikayeleri seviyorsanız, The Café Terrace and Its Goddesses animesini izlemekten keyif alacaksınız.

19. Oshi no Ko 2nd Season

Oshi no Ko 2nd Season

Oshi no Ko 2nd Season animesi, bir idolün reenkarnasyonu olan Aqua Hoshino'nun, annesi olan idol Ai Hoshino'yu korumak ve idol dünyasında başarılı olmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Aqua Hoshino: Bir idolün reenkarnasyonu olan genç bir erkek. Annesini korumak ve idol dünyasında başarılı olmak için çalışıyor.
  • Ai Hoshino: Ünlü bir idol ve Aqua'nın annesi. Kendi kariyerini ve Aqua'yı büyütmeyi dengelemeye çalışıyor.
  • Kana Aizawa: Ai'nin menajeri ve Aqua'nın babasının reenkarnasyonu. Aqua'nın idol dünyasında başarılı olması için ona rehberlik ediyor.
  • Ruby Hoshino: Ai'nin küçük kızı ve Aqua'nın üvey kardeşi. Aqua'ya karşı oldukça düşmandır.
  • Mizuki Hoshino: Ai'nin babası ve Aqua'nın büyükbabası. Aqua'nın idol dünyasına girmesine karşıdır.

Hikayenin gidişatı:

  • Aqua'nın Eğitimi: Aqua, idol olmak için yoğun bir eğitim almaya başlar. Şarkı söyleme, dans etme ve oyunculuk gibi konularda kendini geliştirmeye çalışır.
  • Ai'nin Kariyeri: Ai, idol olarak popülerliğini korumaya çalışırken aynı zamanda Aqua'ya da annelik yapmaya çalışır. Bu durum onu zor bir duruma düşürür.
  • Kana'nın Desteği: Kana, Aqua'nın idol dünyasında başarılı olması için ona rehberlik eder. Aynı zamanda Ai'nin de menajerliğini yaparak iki kişiyi de dengelemeye çalışır.
  • Ruby'nin Düşmanlığı: Ruby, Aqua'ya karşı oldukça düşmandır ve onunla sürekli rekabet halindedir.
  • Mizuki'nin Karşı Çıkışı: Mizuki, Aqua'nın idol dünyasına girmesine karşıdır ve onu bu yoldan vazgeçirmeye çalışır.
  • Aile Bağları: Aqua, Ai, Kana ve Ruby arasındaki aile bağları hikaye boyunca gelişir ve değişir.

Oshi no Ko 2nd Season animesi, drama, komedi ve romantik unsurları harmanlayan bir hikaye sunuyor. Animenin karakterleri karmaşık ve hikayesi ise sürükleyici.

20. Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai Movie 1

Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai Movie 1
Love Live! Nijigasaki High School Idol Club: Next Sky Movie 1

Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai Movie 1, Nijigasaki Lisesi'nin School Idol Kulübünden yedi kızın, kendi rüyalarını ve yıldızlarını bulmak için bir araya geldikleri bir hikayeyi anlatıyor.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Emma Verde: Nijigasaki Lisesi'nin School Idol Kulübünün lideri ve en büyük hayali idol olmak olan neşeli ve enerjik bir kız.
  • Shizuku Kurogane: Kendi sesinden utanç duyan ve idol olma konusunda tereddütlü olan sessiz ve sakin bir kız.
  • Ayumu Takasaki: Kendini ifade etmekte zorlanan ve bir idol olarak parlamak isteyen utangaç bir kız.
  • Kanata Konoe: Zengin bir aileden gelen ve idol olmayı bir hobi olarak gören kibirli bir kız.
  • Rina Tennoji: Kendine güvenen ve idol olmak için her şeyi yapmaya hazır olan hırslı bir kız.
  • Yuu Takasaki: Ayumu'nun küçük kız kardeşi ve onu idol olma konusunda cesaretlendiren neşeli bir kız.
  • Setsuura Tsukiyama: Nijigasaki Lisesi'nin müdürü ve School Idol Kulübünün kurucusu olan gizemli bir kadın.

Hikayenin gidişatı:

  • Yıldızlara Ulaşma Hayali: Her bir kızın kendi idol olma hayalleri ve hedefleri vardır.
  • School Idol Kulübünün Kurulması: Setsuura Tsukiyama, Nijigasaki Lisesi'nde School Idol Kulübünü kurar ve yedi kızı kulübe katılmaya davet eder.
  • Zorluklar ve Çatışmalar: Her bir kız, idol olma yolunda farklı zorluklar ve çatışmalarla yüzleşmek zorundadır.
  • Birlikte Büyüme: Kızlar birlikte çalışarak, birbirlerini destekleyerek ve birbirlerinden ilham alarak büyürler.
  • Yıldızlara Doğru Yolculuk: Kızlar, kendi yıldızlarını bulmak ve hayallerini gerçekleştirmek için birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai Movie 1, dostluk, umut ve hayallerin gücü hakkında ilham verici bir hikaye sunuyor. Animenin animasyonları göz alıcı, müzikleri ise oldukça etkileyici.

21. Suicide Squad Isekai

Suicide Squad Isekai

Suçun kol gezdiği Gotham şehrinde, A.R.G.U.S.'un başı Amanda Waller, bir görev için bir grup azılı suçluyu bir araya getirmiştir: Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface ve King Shark. Bu Süper Kötüler, bu dünyaya bir geçitle bağlı olan başka bir dünyaya gönderilir. Orkların ortalığı kasıp kavurduğu ve ejderhaların göklerde hüküm sürdüğü, kılıçların ve büyünün dünyası bir "ISEKAI"! Boyunlarına yerleştirilmiş ölümcül patlayıcılarla kaçmak ya da saklanmak yok ve görevde başarısız olmak öbür dünyaya tek yönlü bir bilet anlamına geliyor! Harley Quinn ve ekibi bu tehlikeli ISEKAI diyarını fethedebilecek mi?! "İntihar Timi" olarak bilinen seçkin görev gücünün dudak uçuklatan bir maceraya atılırken nabız hızlandıran destanı için kendinizi hazırlayın!

22. Tasogare Outfocus

Tasogare Outfocus
Twilight Out of Focus

İkinci sınıftaki Mao Tsuchiya ve Hisashi Otomo üç söz veriyor:
1) Mao, Hisashi'nin eşcinsel olduğunu ve bir erkek arkadaşı olduğunu asla kimseye söylemeyecek,
2) Hisashi, Mao'yu asla “bu şekilde” düşünmeyecek ve
3) Onlar' Birisinin "özel zaman" geçirmesi ihtimaline karşı, girmeden önce her zaman kapıyı çalacağım.
İkisinin temel kuralları, yurtlarında birlikte huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamalıdır ancak hayat hiçbir zaman olması gerektiği kadar basit değildir ve bazı şeyler o kadar kolay vaat edilememektedir…

23. Koi wa Futago de Warikirenai

Koi wa Futago de Warikirenai

Koi wa Futago de Warikirenai, lise öğrencisi Rintaro Izumi'nin, iki özdeş kız kardeş olan Sora ve Hina Nakano'ya olan duygularını anlatan bir romantik komedi animesidir.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Rintaro Izumi: Lise öğrencisi ve Sora ve Hina'ya aşık olan neşeli ve popüler bir çocuk.
  • Sora Nakano: Kardeşinin aksine daha sessiz ve içe dönük olan özdeş ikizlerden biri.
  • Hina Nakano: Daha dışa dönük ve neşeli olan özdeş ikizlerden biri.
  • Kokomi Yagi: Rintaro'nun çocukluk arkadaşı ve ona karşı hisleri olan bir kız.
  • Akari Seto: Sora ve Hina'nın sınıf arkadaşı ve Rintaro'ya rakip olan bir kız.

Hikayenin gidişatı:

  • Tesadüfi Karşılaşma: Rintaro, Sora ve Hina ile bir tesadüf eseri tanışır ve her ikisine de aşık olur.
  • İkiz Kardeş Diyilemi: Rintaro, hangi kızı seçmesi gerektiğine karar vermekte zorlanır.
  • Rakipler ve Aşk Üçgeni: Kokomi ve Akari, Rintaro'nun sevgisini kazanmak için birbirleriyle yarışmaya başlar.
  • Gizli Duygular: Sora ve Hina'nın da Rintaro'ya karşı hisleri olduğu ortaya çıkar.
  • Aşkın İki Katı Eğlencesi: Rintaro, ikiz kardeşler arasındaki karmaşık ilişkiyi yönetirken, aynı zamanda rakiplerle de başa çıkmak zorundadır.

Koi wa Futago de Warikirenai animesi, romantik komedi türünün hayranları için eğlenceli ve keyifli bir seçenek sunuyor. Animenin karakterleri sevimli, hikayesi ise oldukça sürükleyici.

24. Naze Boku no Sekai wo Daremo Oboeteinai no ka?

Naze Boku no Sekai wo Daremo Oboeteinai no ka?
Why Does Nobody Remember Me in This World?

Yeryüzünde hegemonya için yarışan beş kabilenin büyük yarışının, kahraman Sid'in önderliğindeki insanlığın zaferiyle sona erdiği dönem. Ancak bu dünya, Kai adında bir çocuğun gözleri önünde aniden "yeniden yazıldı". Yeniden yazılan dünyada Kai, kahraman Sid'in yokluğu nedeniyle insanların beş kabile savaşını kaybettiği sahneyi gördü. Burada ejderhalar ve iblisler yeryüzüne hakimdir ve Kai tüm insanlardan unutulmuş bir varlıktır. Ancak gizemli kız Rinne ile karşılaştıktan sonra Kai, yeniden yazılan bu kaderi bozmaya karar verir. Kahramansız bir dünyada, yüce hüküm süren güçlü düşman ırklara meydan okumak için kahramanın kılıcını ve dövüş sanatlarını miras alır.

25. Boku no Hero Academia Movie 4: You're Next

Boku no Hero Academia Movie 4: You're Next

Boku no Hero Academia Movie 4: You're Next, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça merak uyandıran bir anime filmi. Filmin konusu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı, ancak fragman ve bazı sızıntılar bize filmin ne hakkında olabileceğine dair bazı ipuçları veriyor.

Bildiğimiz kadarıyla film:

    • My Hero Academia: Paranormal Liberation War arc'dan sonra geçiyor.
    • Filmin büyük bir kısmı Japonya dışında geçiyor.
    • Rody Soul ve diğer yurtdışı kahramanları önemli roller oynuyorlar.
    • Filmde All Might'a benzeyen gizemli bir kötü adam var.
    • Deku, bu gizemli kötü adama karşı savaşmak için yeni bir güç kazanıyor.

Fragman ve sızıntılardan yola çıkarak filmin bazı olası temalarını da tahmin edebiliriz:

    • Uluslararası kahramanlık: Film, My Hero Academia serisinde ilk kez uluslararası kahramanlara odaklanacak. Bu da farklı kültürler ve kahramanlık anlayışları hakkında yeni bilgiler edinmemizi sağlayabilir.
    • Güç ve sorumluluk: Deku, yeni gücüyle birlikte yeni sorumluluklar da üstlenmek zorunda kalacak. Bu da filmin güç ve sorumluluk arasındaki dengeyi sorgulamasına yol açabilir.
    • Geçmişle yüzleşme: Filmin fragmanında Deku'nun geçmişiyle ilgili bazı sahneler de yer alıyor. Bu da filmin Deku'nun geçmişiyle yüzleşmesine ve kahraman olma yolunda onu motive eden şeyleri keşfetmesine odaklanabileceğini gösteriyor.

Boku no Hero Academia Movie 4: You're Next, My Hero Academia hayranları için oldukça heyecan verici bir film gibi görünüyor. Film, serinin ana hikayesine yeni bir bakış açısı sunarken, aynı zamanda yeni karakterler ve heyecan verici maceralar da sunacak.

Filmin vizyon tarihi 2 Ağustos 2024. Heyecanla bekliyoruz!

26. Delico's Nursery

Delico's Nursery

Delico's Nursery, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça merak uyandıran bir anime. Animenin konusu, küçük çocuklara bakan ve onların büyümelerine yardımcı olan Delico adında yetenekli bir bakıcı hakkındadır.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Delico: Küçük çocuklara bakan ve onların büyümelerine yardımcı olan nazik ve sevecen bir bakıcı.
  • Raku: Delico'nun bakıcılığına verilen ve onunla özel bir bağ kuran küçük bir çocuk.
  • Natsuha: Delico'nun asistanı ve yakın arkadaşı.
  • Yurika: Delico'nun bakıcılığındaki diğer bir çocuk.
  • Kyōtarō: Delico'nun bakıcılığındaki diğer bir çocuk.

Hikayenin gidişatı:

  • Delico'nun Yetiştirme Felsefesi: Delico, çocuklara sevgi ve şefkatle yaklaşarak onların özgüvenlerini ve kişiliklerini geliştirmelerine yardımcı olmaya çalışır.
  • Raku ile Özel Bağ: Delico ve Raku arasında özel bir bağ kurulur ve Raku, Delico'nun rehberliğinde büyümeye başlar.
  • Günlük Yaşamdaki Maceralar: Delico ve çocukları, günlük yaşamda çeşitli maceralar yaşar ve bu maceralar onlara hayatta önemli dersler verir.
  • Dostluk ve Aile: Delico ve çocukları arasında güçlü bir dostluk ve aile bağı oluşur.

Delico's Nursery animesi, kalpleri ısıtan ve duygusal bir hikaye sunuyor. Animenin karakterleri sevimli, hikayesi ise oldukça sürükleyici.

Eğer aile, çocukluk ve yetiştirme temalı animeler seviyorsanız, Delico's Nursery animesini izlemekten keyif alacaksınız.

27. Dungeon no Naka no Hito

Dungeon no Naka no Hito
Dungeon People

Clay, babası tarafından hırsızlar loncasının uzman bir üyesi olmak üzere eğitilmiştir. Babası üç yıl önce ortadan kaybolduğundan beri, yeteneklerini goblinler, bir Minotor ve diğer tüm tehlikeli yaratıklarla dolu bir zindanda onu aramak için kullanıyor. Clay daha önce hiç kimsenin ulaşamadığı kadar derine ulaştığında, zindanın bekçisiyle tanışır. Sürpriz bir şekilde, Clay personele katılmaya davet edilir! Ve böylece Clay'in yeni işi başlar - zindanın iç işleyişini ve perde arkasındaki sırlarını içeriden öğrenmek.

28. Zegapain STA

Zegapain STA

Zegapain STA, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça heyecan verici bir anime. Animenin konusu, Zegapain adı verilen gizemli robotları kontrol ederek dünya dışı varlıklara karşı savaşan bir grup gencin mücadelesini anlatıyor.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Kyo Misaki: Zegapain'i kontrol eden ve dünyayı kurtarmaya çalışan lise öğrencisi bir genç.
  • Ayaka Shimizu: Kyo'nun çocukluk arkadaşı ve ona destek olan bir kız.
  • Gengoro Shibata: Deneyimli bir pilot ve Kyo'ya rehberlik eden bir adam.
  • Mari Kuroda: Bir bilim insanı ve Zegapain hakkında bilgi edinmeye çalışan bir kadın.
  • Kenji Minamoto: Kyo'nun rakibi ve Zegapain'i kendi amaçları için kullanmaya çalışan bir adam.

Hikayenin gidişatı:

  • Dünya Dışı Varlıkların Saldırısı: Dünya dışı varlıklar aniden dünyaya saldırır ve insanlık yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.
  • Zegapain'in Gücü: Kyo, Zegapain adında gizemli bir robotu keşfeder ve bu robotu kullanarak dünya dışı varlıklara karşı savaşmaya başlar.
  • Zorlu Mücadeleler: Kyo ve arkadaşları, Zegapain'i kontrol etmeyi öğrenirken ve dünya dışı varlıklarla savaşırken birçok zorlukla karşılaşırlar.
  • Gerçeğin Peşinde: Kyo ve arkadaşları, Zegapain'in kökenleri ve dünya dışı varlıklar hakkında gerçeği keşfetmeye çalışırlar.

Zegapain STA animesi, aksiyon, macera ve bilim kurgu türlerini sevenler için oldukça heyecan verici bir seçenek sunuyor. Animenin animasyonları göz alıcı, müzikleri ise oldukça etkileyici.

Eğer gizemli robotlar, dünya dışı varlıklar ve zorlu mücadeleler içeren animeler seviyorsanız, Zegapain STA animesini izlemekten keyif alacaksınız.

29. Kimi ni Todoke 3rd Season

Kimi ni Todoke 3rd Season
Kimi ni Todoke - From Me To You Season 3

Kimi ni Todoke - From Me To You Sezon 3, popüler anime serisi Kimi ni Todoke - From Me To You'nun üçüncü ve son sezonu olacak. Sezonun 2024 yılında yayınlanması bekleniyor.

Serinin ilk iki sezonu, utangaç ve asosyal lise öğrencisi Sawako Kuronuma ile popüler ve neşeli çocuk Kazehaya Sawada arasındaki romantik hikayeyi anlatıyordu. Sezon 2'nin sonunda Sawako ve Kazehaya bir araya gelmişlerdi.

Sezon 3'ün tam olarak ne anlatacağı henüz bilinmemekle birlikte, Sawako ve Kazehaya'nın ilişkisinin gelişmesini takip edeceği tahmin ediliyor. Sezon ayrıca, liseden mezun olduktan sonra Sawako ve Kazehaya'nın neler yapacağını da gösterebilir.

Sezon 3'te yer alabilecek bazı olası olaylar şunlardır:

  • Sawako ve Kazehaya'nın ilişkisi derinleşecek.
  • Sawako ve Kazehaya liseden mezun olacaklar ve gelecek planları yapacaklar.
  • Sawako ve Kazehaya birlikte yeni zorluklarla karşılaşacaklar.
  • Sawako'nun arkadaşları ve ailesi ile olan ilişkileri gelişmeye devam edecek.

Kimi ni Todoke - From Me To You Sezon 3, romantik komedi anime hayranları için oldukça heyecan verici bir seçenek sunuyor. Animenin karakterleri sevimli, hikayesi ise oldukça sürükleyici.

Eğer romantik komedi ve lise temalı animeler seviyorsanız, Kimi ni Todoke - From Me To You Sezon 3'ü izlemekten keyif alacaksınız.

30. Kengan Ashura 2: Part II

Kengan Ashura 2: Part II

Kengan Ashura 2: Part II, popüler anime serisi Kengan Ashura'nın ikinci ve son sezonudur. Sezonun 2024 yılında yayınlanması bekleniyor.

Serinin ilk sezonu, Kengan Turnuvası'na katılan ve en güçlü dövüşçü olma unvanı için mücadele eden Tokita Ohma'nın hikayesini anlatıyordu. Sezon 1'in sonunda Ohma, turnuvayı kazanmıştı.

Sezon 2'nin tam olarak ne anlatacağı henüz bilinmemekle birlikte, Kengan Turnuvası'ndan sonra Ohma'nın neler yapacağını takip edeceği tahmin ediliyor. Sezon ayrıca, Ohma'nın yeni rakipleri ve tehlikelerle yüzleşmesini de gösterebilir.

Sezon 2'de yer alabilecek bazı olası olaylar şunlardır:

  • Ohma, Kengan Turnuvası'nın galibi olarak yeni sorumluluklar üstlenecek.
  • Ohma, yeni ve güçlü rakiplerle karşılaşacak.
  • Ohma, Kengan Association'ın karanlık sırlarını keşfedecek.
  • Ohma, Kengan Association'a karşı savaşmak zorunda kalacak.

Kengan Ashura 2: Part II, dövüş anime hayranları için oldukça heyecan verici bir seçenek sunuyor. Animenin animasyonları göz alıcı, dövüş sahneleri ise oldukça heyecan verici.

Eğer dövüş, aksiyon ve turnuva temalı animeler seviyorsanız, Kengan Ashura 2: Part II'yi izlemekten keyif alacaksınız.

31. Ore wa Subete wo “Parry” Suru: Gyaku Kanchigai no Sekai Saikyou wa Boukensha ni Naritai

Ore wa Subete wo “Parry” Suru: Gyaku Kanchigai no Sekai Saikyou wa Boukensha ni Naritai
I Parry Everything: What Do You Mean I’m the Strongest? I’m Not Even an Adventurer Yet!

Killer Krallığı korkunç bir krizle karşı karşıya: Prenses Lynneburg'a bir suikast girişiminde bulunuldu ve komşu ülkeler aç akbabalar gibi Krallığın çöküşünü planlıyorlar. Ortaya çıkan çatışma, gelecek yüzyıllar boyunca kıtanın çehresini şekillendirecek... ama Noor'un bunların hiçbiri hakkında en ufak bir fikri yok! Dağ evinde geçirdiği on yılı aşkın zorlu ve izole eğitimin ardından kraliyet başkentine yeni gelen Noor, sahip olduğu tek beceri işe yaramaz beceriler olsa da çocukluk hayali olan maceracı olma hayalini gerçekleştirmeye kararlı. Elbette, tek bir nefeste binlerce kılıcı [savuşturabilir], ancak maceracı olmak istiyorsanız bundan daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu herkes bilir! Kahramanımızın hayallerini gerçekleştirme yolu uzun(?) ve çetin(?) olacak - ama Noor'un korkmadığı bir şey varsa, o da eski moda sıkı çalışmak!

32. Nanare Hananare

Nanare Hananare

Nanare Hananare, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça heyecan verici bir anime. Animenin konusu, hayal gücü sınırsız bir kız olan Nanare Hanasaki ve etrafındaki insanların hikayesini anlatıyor.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Nanare Hanasaki: Hayal gücü sınırsız ve dünyayı renkli bir şekilde gören bir kız.
  • Kazuya Shimotsuki: Nanare'nin en yakın arkadaşı ve onu her zaman destekleyen bir çocuk.
  • Eriko Mori: Nanare'nin okul arkadaşı ve ona biraz rakip bir kız.
  • Kenichi Tanaka: Nanare'nin sınıf öğretmeni ve onun hayal gücünü teşvik eden bir adam.
  • Haruka Hanasaki: Nanare'nin annesi ve onun yaratıcı ruhunu destekleyen bir kadın.

Hikayenin gidişatı:

  • Hayal Gücünün Gücü: Nanare, hayal gücünü kullanarak dünyayı kendi istediği gibi değiştirebilir ve bu sayede birçok macera yaşar.
  • Arkadaşlık ve Sevgi: Nanare, arkadaşları ve ailesi ile olan ilişkileri sayesinde sevginin ve dostluğun önemini öğrenir.
  • Hayat Dersleri: Nanare, yaşadığı maceralar sayesinde hayatta önemli dersler alır ve büyümeye devam eder.

Nanare Hananare animesi, hayal gücünün sınırlarını zorlayan ve izleyicilere ilham veren bir hikaye sunuyor. Animenin karakterleri sevimli, animasyonları ise oldukça göz alıcı.

Eğer fantastik, macera ve aile temalı animeler seviyorsanız, Nanare Hananare animesini izlemekten keyif alacaksınız.

33. The Magical Girl and the Evil Lieutenant Used to Be Archenemies

The Magical Girl and the Evil Lieutenant Used to Be Archenemies
Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita.

Hikaye, yoluna çıkan her şeyi istila eden ve yok eden kötü bir örgütün arkasındaki zeki beyin olan Mira'ya odaklanıyor. Bir gün Byakuya Mimori adında sihirli bir kız örgüte karşı çıkmaya karar verir ve Mira ona ilk görüşte aşık olur.

34. Ramen Akaneko

Ramen Akaneko
Red Cat Ramen

Sadece kediler tarafından işletilen bir ramen dükkanında iş görüşmesine giden Tamako ile tanışın. Kedi müdürü kedileri sevip sevmediğini sorduğunda, Tamako aslında daha çok bir köpek insanı olduğunu itiraf ediyor... sadece oracıkta işe alınmak için! Ancak iş tanımı beklediği gibi değildir - ramen servisi yapmak yerine, artık kendini kedilere adamış bir bakıcıdır...?!

35. Isekai Yururi Kikou: Kosodateshinagara Boukensha Shimasu

Isekai Yururi Kikou: Kosodateshinagara Boukensha Shimasu
A Journey Through Another World: Raising Kids While Adventuring

Genç ve sıradan bir Japon olan Takumi Kayano, Rüzgâr Tanrısı Syl tarafından kazara öldürülmüştür. Syl, özür olarak Takumi'ye hayatta kalmak için gerekli bilgi ve becerileri aşıladı ve onu Etelldia'nın fantastik dünyasında yeniden dünyaya getirdi. Canavarlarla dolu tehlikeli bir ormanı keşfederken, Takumi bir çift genç ikizle karşılaştı. Onlara isim verip bir bağ kurduktan sonra, bu yeni dünyayı keşfederken onları kendi çocukları gibi yetiştirmeye karar verir... Takumi, Alan ve Elena üçlüsünü ne tür maceralar bekliyor?

36. Rising Impact

Rising Impact

Kırsal bir dağ bölgesinde yaşamanın kazandırdığı fiziksel gücünü ve keskin gözlem becerilerini kullanarak, topa profesyonellerinkine bile rakip olacak kadar etkileyici bir mesafeden vurmayı başarır. Kiria'nın yardımıyla yeni golf tutkunu, dünyanın dört bir yanından gelen yetenekli ve hevesli golfçüler için prestijli bir okul olan Camelot Akademisi'ne kaydolur. Gawain dünyanın en iyi profesyonel golfçüsü olmak istemektedir ancak önünde olağanüstü yeteneklere sahip başka golf dahileri vardır ve onları aşmak için çeşitli sınavlarla yüzleşmek zorundadır.

37. Make Heroine ga Oosugiru!

Make Heroine ga Oosugiru!
Too Many Losing Heroines!

"Ha? Sen kime ezik diyorsun?" Sınıfın arka planında, ben, Kazuhiko Nukumizu, popüler bir kız olan Anna Yanami'nin başka bir erkek tarafından reddedilmesine tanık oldum. "Evleneceğimizi söylemesine rağmen. Sence de çok kaba değil mi?" "Bunu ne zaman söyledi?" "4 ya da 5 yaşındayken." Bu sayılmaz, değil mi? Bununla birlikte, atletizm kulübünden Remon Yakishio ve edebiyat kulübünden Chika Komari gibi kaybeden kahramanlar. "Nukumizu-kun. İki tür kız vardır: çocukluk arkadaşları ya da aldatan kediler." "Anlıyorum. Bu cesur bir ifade." Sadece kaybettikten sonra parlayanlar için bir servet vardır. Kaybeden kahramanlar - Makeine'in gizemli reşit olma hikayesinin perdesi şimdi açılıyor!

38. Bocchi the Rock! Movie Recap: Part II

Bocchi the Rock! Movie Recap: Part II

Bocchi the Rock! Movie Recap: Part II, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça heyecan verici bir anime filmi. Film, popüler anime serisi Bocchi the Rock!'ın bir özeti ve aynı zamanda K-On! animesine de bir anma niteliği taşıyor.

Filmin konusu:

  • K-On! Anısına: Film, K-On! animesinin en güzel sahnelerini ve unutulmaz anlarını tekrar gösterecek.
  • Bocchi the Rock! Özeti: Film, Bocchi the Rock! serisinin ilk sezonunun önemli olaylarını ve karakterlerin gelişimini özetleyecek.
  • Yeni Müzikler: Filmde, Bocchi the Rock! ve K-On! animelerinden yepyeni müzikler de yer alacak.
  • Nostalji ve Heyecan: Film, K-On! hayranları için nostaljik bir deneyim sunarken, Bocchi the Rock! hayranları için de heyecan verici bir özet olacak.

Bocchi the Rock! Movie Recap: Part II, K-On! ve Bocchi the Rock! animelerini sevenler için kaçırılmayacak bir film. Filmin müzikleri oldukça güzel, animasyonları ise göz alıcı.

Eğer bu animeleri seviyorsanız, Bocchi the Rock! Movie Recap: Part II'yi izlemekten keyif alacaksınız.

39. Mob kara Hajimaru Tansaku Eiyuutan

Mob kara Hajimaru Tansaku Eiyuutan

Mafya karakterli ve düşük statülü bir lise öğrencisi olan Kaito Takagi'yi takip eder. O, Japonya'da ortaya çıkan zindanlarda her gün balçık avlayan sıradan bir kaşiftir. Bir gün, daha önce hiç görmediği altın bir balçıkla karşılaşır. Şaşkınlık içinde olsa da balçığı yenmeyi başarır ve "hizmetçi kartı" adı verilen, efsanevi varlıkları çağırabilen ve yüz milyonlarca değeri olan son derece nadir bir eşyayı elde eder. Kararını verdiğinde, güzel bir savaşçı bakire olan Valkyrie'yi de çağırabilir. Kaito, bir ayaktakımından bir kahramana yükselme macerasına başlar.

40. Elf-san wa Yaserarenai.

Elf-san wa Yaserarenai.
Plus-Sized Elf

Bir masaj terapisti olan Naoe-kun, oldukça tuhaf bir hastayla karşılaştığında eve dönmek üzeredir. Bu güzel bayanın zümrüt gözleri, sivri kulakları vardır ve ormanda büyümüştür - her şeyi "elf" diye bağırmaktadır, tek bir şey hariç: muhteşem vücudu. Görünüşe göre kendi dünyasını terk etmiş ama bu dünyada abur cubur yemeyi seviyor ve şimdi takıntısı onu yakalamış durumda. Naoe-kun bu sevimli elf kızının kilo vermesine ve bu kiloları korumasına yardım edebilecek mi? şişko elfler

41. Shoushimin Series

Shoushimin Series
How to Become Ordinary

Hikaye, acı verici bir deneyimden sonra sessiz ve sıradan bir hayat yaşamak isteyen Jōgorō Kobato'ya odaklanıyor. O ve Yuki Osanai, Yuki de aynı şeyi istediği için "karşılıklı yarar sağlayan bir ilişki" kurarlar. Sıradan insanlar olarak huzurlu günler geçirme planıyla sınıf arkadaşı olarak liseye başlarlar, ancak ne yazık ki birbiri ardına meydana gelen gizemler ve felaketlerle sarmalanmaya devam ederler.

42. Maou-gun Saikyou no Majutsushi wa Ningen datta

Maou-gun Saikyou no Majutsushi wa Ningen datta

Maou Ordusu'nun en güçlü büyücüsü olarak bilinirim. Tek başıma bir kaleyi ele geçirebilecek şeytani güce sahibim. Düşmanları muazzam bir büyüyle ortadan kaldıran ben, şüphesiz dost ve düşman tarafından hayranlık duyulan bir canavarım. Ancak, diğer iblislere söyleyemediğim bir sırrım var: Ben aslında dünyalıyım. Sırrımı saklamak için modern bilgileri kullanarak, büyük bir komutan ve Maou'nun ordusunun itici gücü olarak muamele görüyorum.

43. Suufunkan no Yell wo

Suufunkan no Yell wo
A Few Moments of Cheers

Suufunkan no Yell, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça heyecan verici bir anime. Animenin konusu, lise futbol takımına katılan ve hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eden bir kız olan Suzuna Harukaze'yi konu alıyor.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Suzuna Harukaze: Futbol tutkusu ile dolu ve hayallerini gerçekleştirmek için çok çalışan bir kız.
  • Kenji Tanaka: Suzuna'nın futbol takımının kaptanı ve ona rehberlik eden bir çocuk.
  • Erika Hayakawa: Suzuna'nın en yakın arkadaşı ve onu her zaman destekleyen bir kız.
  • Takashi Harukaze: Suzuna'nın babası ve eski bir futbolcu.
  • Sayuri Harukaze: Suzuna'nın annesi ve onu her zaman seven bir kadın.

Hikayenin gidişatı:

  • Futbola Tutku: Suzuna, küçük yaşlardan beri futbola tutkun ve bir gün profesyonel bir futbolcu olma hayalini kuruyor.
  • Zorluklar ve Mücadeleler: Suzuna, futbol takımına katıldıktan sonra birçok zorluk ve engelle karşılaşır.
  • Takım Çalışması ve Arkadaşlık: Suzuna, arkadaşları ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışarak bu zorlukların üstesinden gelmeyi öğrenir.
  • Hayallerin Peşinde: Suzuna, pes etmeden hayallerinin peşinden gitmeye devam eder ve birçok başarıya imza atar.

Suufunkan no Yell animesi, spor, dram ve ilham verici hikayeler sevenler için oldukça keyifli bir seçenek sunuyor. Animenin karakterleri sevimli, animasyonları ise oldukça göz alıcı.

44. Mayonaka Punch

Mayonaka Punch

Mayonaka Punch, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça heyecan verici bir anime. Animenin konusu, gizemli bir güç ve gizemli bir cinayetin etrafında dönen olayları anlatıyor.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Midori Kojima: Gece yarısı yumruk atarak gizemli bir güce sahip olan bir lise öğrencisi kız.
  • Akira Aikawa: Midori'nin arkadaşı ve ona yardım etmeye çalışan bir çocuk.
  • Shizue Takamine: Midori'nin öğretmeni ve gizemli cinayeti araştırmaya çalışan bir kadın.
  • Kenji Narita: Dedektif ve cinayeti çözmeye çalışan bir adam.
  • Gölge Adam: Midori'nin gücünün kaynağı olduğu düşünülen gizemli bir adam.

Hikayenin gidişatı:

  • Gizemli Güç: Midori, gece yarısı yumruk atarak nesneleri paramparça edebilen gizemli bir güce sahiptir.
  • Gizemli Cinayet: Midori'nin okulunda bir cinayet işlenir ve Midori'nin gücü cinayetle bağlantılı olabilir.
  • Gerçeğin Peşinde: Midori, Akira ve Shizue, cinayeti çözmek ve Midori'nin gücünün kaynağını keşfetmek için birlikte çalışırlar.
  • Tehlike ve Tehditler: Midori ve arkadaşları, cinayeti çözmeye çalışırken birçok tehlikeyle ve tehditlerle karşılaşırlar.

Mayonaka Punch animesi, gizem, gerilim ve doğaüstü türlerini sevenler için oldukça heyecan verici bir seçenek sunuyor. Animenin karakterleri sevimli, animasyonları ise oldukça göz alıcı.

45. Tsue to Tsurugi no Wistoria

Tsue to Tsurugi no Wistoria
Wistoria: Wand and Sword

Will Selfault, çocukluk arkadaşına verdiği sözü yerine getirmek ve sihir dünyasının zirvesine çıkmak amacıyla Regarden Sihir Akademisi'ne girer. Tek bir sorun vardır: Sihir kullanmayı bilmemektedir! Elindeki sıradan görünen kılıç, gerçek potansiyelini ortaya çıkaracak anahtar olacak mıdır?

46. Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai

Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai
My Wife Has No Emotion

Takuma, işe gidip eve gelmekten başka bir şey yapmayan bekâr bir adamdır. Ev işleri yapmaktan çok yorulunca, yemek pişirmesi ve evi çekip çevirmesi için bir robot almaya karar verir. "Mina-chan" o kadar iyi bir temizlikçidir ki, Takuma onun karısı olması gerektiği şakasını yapar. Mina, Takuma'nın şakasını ciddiye alır ve yavaş yavaş ikisi birlikte dışarıda piknik yapmak gibi daha fazla şey yapmaya başlar. Zaman geçtikçe, Takuma Mina'ya aşık olmaya başlar, ancak bir insan ve bir robot eşit, sevgi dolu bir ilişkiye sahip olabilir mi?

47. Shikanoko Nokonoko Koshitantan

Shikanoko Nokonoko Koshitantan
My Deer Friend Nokotan

Torako, vahşi geçmişini başarılı bir şekilde gömerek normal bir lise onur öğrencisi olduğunu ve sınıf arkadaşlarının hiçbirinin onun suçlu köklerinden haberdar olmadığını düşünüyordu. Ancak boynuzlu yeni transfer öğrenci Nokotan'ın elektrik hatlarına dolandığını ve kuşlar tarafından saldırıya uğradığını keşfettiğinde her şey değişir! Nokotan bir geyik mi, bir kız mı yoksa ikisinin arasında bir şey mi? Her ne ise, Torako ona yardım ettiği için pişman olabilir, çünkü Nokotan eski suçlunun kokusunu alabilmektedir.

48. Strawberry Prince Movie: Hajimari no Monogatari - Strawberry School Festival!!!

Strawberry Prince Movie: Hajimari no Monogatari - Strawberry School Festival!!!

Strawberry Prince Movie: Hajimari no Monogatari - Strawberry School Festival!!, 2024 yazında vizyona girecek olan ve oldukça heyecan verici bir anime filmi. Film, popüler Japon erkek grubu Strawberry Prince'in ilk anime filmi olacak ve grubun kuruluş hikayesini anlatacak.

Filmin konusu:

  • Grup Kuruluşunun Hikayesi: Film, Strawberry Prince'in üyelerinin nasıl tanıştıklarını ve grubu kurmaya nasıl karar verdiklerini anlatacak.
  • Zorlukların Üstesinden Gelmek: Üyeler, müzikal hayallerini gerçekleştirmek için birçok zorlukla ve engelle karşılaşacaklar.
  • Arkadaşlık ve Sevgi: Film, grup üyeleri arasındaki güçlü dostluk ve sevgi bağını da gösterecek.
  • Müzik ve Eğlence: Film, Strawberry Prince'in enerjik ve eğlenceli müziğine de yer verecek.

Filmin ana karakterleri:

  • Jinno Haruto: Strawberry Prince'in lideri ve ana vokalist.
  • Riku Nanase: Strawberry Prince'in gitaristi.
  • Yuta Takahashi: Strawberry Prince'in bas gitaristi.
  • Shota Sekiguchi: Strawberry Prince'in bateristi.
  • Yuuki Miyoshi: Strawberry Prince'in piyanisti.

Filmin yapım ekibi:

  • Yönetmen: Naoki Matsuura
  • Senarist: Chika Suzumura
  • Karakter Tasarımı: Yumi Nakamura
  • Animasyon Stüdyosu: LIDEN FILMS

Strawberry Prince Movie: Hajimari no Monogatari - Strawberry School Festival!!, Strawberry Prince hayranları için oldukça heyecan verici bir film olacak.** Filmin müzikleri, animasyonları ve hikayesi izleyicilere keyifli bir deneyim sunacak.

Eğer Strawberry Prince'i seviyorsanız veya müzik ve grup temalı animeler seviyorsanız, bu filmi kaçırmamanızı tavsiye ederim.

49. Sengoku Youko: Senma Konton-hen

Sengoku Youko: Senma Konton-hen

Sengoku Youko: Senma Konton-hen, 2024 yılında vizyona girecek olan ve oldukça heyecan verici bir anime. Animenin konusu, gizemli bir zaman makinesi aracılığıyla geçmişe gönderilen modern bir lise öğrencisi olan Yoko Inaba'nın hikayesini anlatıyor.

Hikayenin ana karakterleri:

  • Yoko Inaba: Modern bir lise öğrencisi ve gizemli bir zaman makinesi aracılığıyla geçmişe gönderilen bir kız.
  • Hideyoshi Toyotomi: Japonya'nın en güçlü savaş ağalarından biri ve Yoko'nun geçmişte karşılaştığı ilk kişi.
  • Mitsunari Ishida: Hideyoshi'nin rakibi ve Yoko'nun geçmişte tanıştığı bir başka önemli figür.
  • Nene Hatano: Hideyoshi'nin karısı ve Yoko'ya rehberlik eden bir kadın.
  • Keiji Maeda: Hideyoshi'nin sadık bir generali ve Yoko'ya yardım eden bir adam.

Hikayenin gidişatı:

  • Zamanda Yolculuk: Yoko, gizemli bir zaman makinesi aracılığıyla geçmişe gönderilir ve Sengoku Dönemi'nde (Japonya'nın Feodal Dönemi) kendini bulur.
  • Savaş ve Politikalar: Yoko, Sengoku Dönemi'nin karmaşık siyasi ortamına dahil olur ve savaşlara ve entrikalara tanıklık eder.
  • Aşk ve Dostluk: Yoko, geçmişte yeni insanlarla tanışır ve onlarla güçlü bağlar kurar.
  • Kendi Kimliğini Bulma: Yoko, geçmişte yaşayarak kendi kimliğini ve hayattaki amacını keşfetmeye çalışır.

Sengoku Youko: Senma Konton-hen animesi, tarihi severler için oldukça ilgi çekici bir seçenek sunuyor. Animenin karakterleri sevimli, hikayesi ise oldukça sürükleyici.

Eğer tarih, zaman yolculuğu, savaş ve romantizm temalı animeler seviyorsanız, Sengoku Youko: Senma Konton-hen animesini izlemekten keyif alacaksınız.

50. 2024'te Yeni Çıkacak Yaz Sezonu 49 Yeni Anime Önerisi Tam Liste!

  • Kijin Gentoushou
  • Fairy Tail: 100 Years Quest
  • Yamato yo Towa ni: Rebel 3199
  • Gimai Seikatsu
  • Kimi no Iro
  • 2.5 Dimensional Seduction
  • VTuber Nanda ga Haishin Kiriwasuretara Densetsu ni Natteta
  • Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen 2nd Season
  • Kami no Tou: Tower of God 2nd Season
  • Bakeneko Anzu-chan
  • Kinnikuman: Perfect Origin-hen
  • Tokidoki Bosotto Russiago de Dereru Tonari no Alya-san
  • Nige Jouzu no Wakagimi
  • Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru
  • Senpai is an Otokonoko
  • Shinmai Ossan Boukensha, Saikyou Party ni Shinu Hodo Kitaerarete Muteki ni Naru.
  • Giji-Harem
  • Megami no Café Terrace Season 2
  • Oshi no Ko 2nd Season
  • Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai Movie 1
  • Suicide Squad Isekai
  • Tasogare Outfocus
  • Koi wa Futago de Warikirenai
  • Naze Boku no Sekai wo Daremo Oboeteinai no ka?
  • Boku no Hero Academia Movie 4: You're Next
  • Delico's Nursery
  • Dungeon no Naka no Hito
  • Zegapain STA
  • Kimi ni Todoke 3rd Season
  • Kengan Ashura 2: Part II
  • Ore wa Subete wo “Parry” Suru: Gyaku Kanchigai no Sekai Saikyou wa Boukensha ni Naritai
  • Nanare Hananare
  • The Magical Girl and the Evil Lieutenant Used to Be Archenemies
  • Ramen Akaneko
  • Isekai Yururi Kikou: Kosodateshinagara Boukensha Shimasu
  • Rising Impact
  • Make Heroine ga Oosugiru!
  • Bocchi the Rock! Movie Recap: Part II
  • Mob kara Hajimaru Tansaku Eiyuutan
  • Elf-san wa Yaserarenai.
  • Shoushimin Series
  • Maou-gun Saikyou no Majutsushi wa Ningen datta
  • Suufunkan no Yell wo
  • Mayonaka Punch
  • Tsue to Tsurugi no Wistoria
  • Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai
  • Shikanoko Nokonoko Koshitantan
  • Strawberry Prince Movie: Hajimari no Monogatari - Strawberry School Festival!!!
  • Sengoku Youko: Senma Konton-hen

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Sonsuzluk Kaşifi İçerik yazmayı seven birisi.